fbpx

Derde seizoen van Call of Duty Warzone en Black Ops Cold War is gestart

Deze week werd de map van Verdansk in Call of Duty Warzone platgebombardeerd om de zombieplaag in te tomen. Het explosieve vuurwerk markeert het startschot voor het nieuwe seizoen in de Call of Duty-games. Zowel Warzone wordt als Call of Duty: Black Ops Cold War krijgen in dit derde seizoen een heleboel nieuwe content, al wordt die start wel zwaar geteisterd door serverproblemen.

Dat krijg je er natuurlijk van met meer dan 100 miljoen spelers. Sinds de start van het nieuw seizoen ervaren veel spelers connectieproblemen. Hopelijk kan Activision het snel fiksen, want er staat een hoop nieuwe content voor je klaar.


Black Ops Cold War krijgt samen met de nieuwe Battle Pass een heleboel nieuwe content: extra multiplayermaps, spelmodi, prestige levels, scorestreaks en meer.  Je vindt alles op de afbeelding.

In Call of Duty Warzone werden spelers –  na een klein intermezzo op Rebirth Island – uiteindelijk gedropt in een 1984-versie van Verdansk. Het sportstadion is nog in aanbouw en alles baadt in een eighties sfeertje. Er zijn een heleboel nieuwe wapens en perks te vinden. Er is ook een tijdelijke Hunt For Adler missie waarbij je de geheimagent moet lokaliseren en zo een coole skin kan scoren.

Nu enkel nog een fix graag voor de serverproblemen, Activision!

Call of Duty S3

Een reactie achterlaten