fbpx

Derde deel van racegame The Crew mogelijk gelekt

The Crew

Het lijkt erop dat Ubisoft een derde game in ontwikkeling heeft voor racing franchise The Crew. De game, die codenaam project Orlando kreeg, stond eerst gepland als uitbreiding voor The Crew, maar werd daarna toch een eigen game.

Screenshots van het project werden ontdekt via een datamine van The Crew 2. De beelden werden gevonden door Reddit-gebruiker RacingGameGuru0300. De kerel uploadde ze naar imgur, maar helaas werden ze daar al verwijderd. Volgens de RacingGameGuru0300 waren de afbeeldingen al een tijdje aanwezig in de code van The Crew 2 en was het project oorspronkelijk gepland als dlc.


Project Orlando zou zich afspelen in Hawaii. Cool is dat één van de bestanden uit de datamine verwijst naar crew vs. crew races, up to 100 players, with vehicles switches along 3 different sections’.

Toen Tom Henderson, een bekend klokkenluider in de gaming industrie, hoorde van het lek, had hij er ook wat over te zeggen. Zo beweert de man dat het niet gaat om The Crew 2 dlc. Volgens hem gaat het om een volledig nieuwe game met een verse driving engine. Volgens Henderson bevindt de game zich in de alpha-fase en is er nog geen releasedatum.

 

Zouden jullie een derde The Crew game zien zitten? Met gigantische races zoals in Riders Republic?

Een reactie achterlaten