fbpx

Definitive Editions van Mafia 2 en Mafia 3 nu verkrijgbaar

Het is zover! Spelers die opnieuw willen afzakken naar het gouden tijdperk van de georganiseerde misdaad kunnen aan de slag met Mafia 2: Definitive Edition en Mafia 3: Definitive Edition. Beide games maken deel uit van de Mafia Trilogy, die ook Mafia: Definitive Edition bevat. Vanzelfspreken zijn alle games ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Vooraleer je naar je favoriete digitale store afzakt om de game in je winkelmandje te proppen, willen we echter nog wat info meegeven. Wie de Mafia Trilogy digitaal pre-ordert, krijgt nu al toegang tot zowel Mafia 2: Definitive Edition als Mafia 3: Definitive Edition. Enige nadeel is dat je nog even moet wachten op de blikvanger van de collectie, want Mafia: Definitive Edition verschijnt pas in augustus.


Voor wie nog niet helemaal overtuigd is, heeft uitgever 2K Games alvast een trailer klaargestoomd van Mafia 2: Definitive Edition. Die kan je hierboven bekijken. De game werd geremasterd voor huidige consoles en kreeg een coole HD-upgrade.

Wie Mafia 2 al in zijn bezit heeft op Steam, krijgt zonder extra kosten de upgrade naar de Definitive Edition. Ook spelers die Mafia III al bezitten op PS4, Xbox One of pc, krijgen een gratis upgrade. Al is het niet duidelijk of dat ook voor fysieke versie geldt.

Een reactie achterlaten