fbpx

Deathground wordt angstaanjagende survivalhorror met dino’s

Of dinosauriërs even angstaanjagend kunnen zijn als zombies en xenomorphs? Als we de nieuwe survivalgame Deathground mogen geloven wel. Het spel combineert mechanismen van Alien: Isolation en Left 4 Dead met prehistorische carnivoren. Jurassic Park: The Horrorgame zeg maar, maar dan met een andere titel.

Ontwikkelaar Jaw Drop Games omschrijft het spel als ‘een hopeloos gevecht op leven en dood met AI-bestuurde velociraptors’. Klinkt niet creepy, maar dat verandert als je de bovenstaande trailer een kijkje geeft. In de game worden jij en twee vrienden gedropt op een eiland waar dino’s heersen. Jouw opdracht is om het doelwit te bereiken, mee te pikken en dan weer te ontsnappen. En dat terwijl je uit de klauwen probeert te blijven van bloeddorstige reuzehagedissen.


Het leuke is dat je niet alleen je drop point elke keer zal veranderen, maar ook je extraction point. En de dino’s? Die zullen je natuurlijk tussen het struikgewas proberen op te jagen en hun gedrag aanpassen op basis van wat jij doet.

Tel daarbij nog dat drie klasses hebt en zo’n vier verschillende dino’s en het is duidelijk dat samenwerking zeer belangrijk is. Meer info vind je op de kickstarter!

Een reactie achterlaten