fbpx

Dead Space studio werkt aan onaangekondigde verhaalgame

Dead Space

EA Motive, de studio achter de huiveringwekkende remake van Dead Space, heeft nog een tweede project in de pijplijn. Die nieuwe game legt sterk de nadruk op een meeslepend verhaal. EA heeft na Star Wars Jedi: Fallen Order duidelijk zijn mening over singleplayer games herzien…

Het nieuws raakte bekend via een vacature voor narrative director bij Motive Montreal. Zo is de ontwikkelaar op zoek naar een gameregisseur die ‘zal meewerken aan een cool nieuw project waarin het verhaal een centrale rol krijgt’.


In een andere vacature is EA Motive op zoek naar een gameplay designer, die zich zal bezighouden ‘met combat en AI tijdens de eerste fase van een gloednieuw AAA project’. Allicht dus voor hetzelfde project.

Gezien de remake van Dead Space gepland staat voor eind 2022, gokken wij dat die game al in een eindfase zit. Wat die nieuwe game van EA Motive wordt, weten we niet. De studio werkte voor de Dead Space Remake al aan Star Wars Squadrons en Star Wars Battlefront 2.

Met ruimtegevechten heeft de studio duidelijk ervaring, dus is het mogelijk dat de studio zijn eigen scifi project mag creëren. Hopelijk komen we snel meer te weten.

Een reactie achterlaten