fbpx

‘Dead Space Remake mikt op release eind 2022’

Dead Space 1

Ongetwijfeld hebben een hoop gamers de Dead Space Remake op hun verlanglijstje staan. En het lijkt erop dat we sneller met de survival-horror game aan de slag mogen dan verwacht. Een nieuw lek situeert de release van de game namelijk eind 2022.

Het was journalist en insider Jeff Grubb, die het nieuws deelde via GamesBeat. Volgens de man mikt ontwikkelaar Motive Studios op een herfst 2022 release. Dat is behoorlijk snel, gezien we tot nu toe alleen een teaser van de game te zien kregen.


Grubb haalt aan dat EA dezelfde visie deelt voor de game. De uitgever zou de game graag zien verschijnen tijdens het fiscale jaar van 2023, dat loopt tot maart 2023. Toegegeven, het betekent dat de Dead Space Remake nog wat kan schuiven als-ie de herfst van 2022 niet haalt. Misschien is het dus al veiliger om de game in maart 2023 te verwachten.

Opvallend genoeg laat Grubb ook weten dat er plannen zijn om later dit jaar meer details van Dead Space Remake te onthullen. In welke vorm? Dat is niet duidelijk. Mogelijkerwijs dropt EA wat gameplay via een trailer, al zou de uitgever ook een korte playthrough kunnen tonen tijdens The Game Awards.

Natuurlijk staan plannen nooit vast, zeker nu de wereld nog steeds in de ban is van Covid. Vermoedelijk schuift de planning nog wel een beetje op, dus neem de info hierboven met een korreltje zout.

Een reactie achterlaten