fbpx

Dead Rising Remasters komen al in september

De remasters van Dead Rising, Dead Rising 2 en Dead Rising 2: Off The Record liggen vanaf 13 september in de rekken. Althans als we de Xbox Store mogen geloven, want in de digitale marktplaats kan je Dead Rising 2 en Off The Record al pre-orderen.

Het eerste deel van de reeks staat er nog niet bij, al is er wel een Dead Rising Triple Pack te vinden, waarmee je alle games ineens kan aanschaffen. En aangezien die bundel op 13 september verschijnt, is het logisch dat ook deeltje 1 op die dag in de rekken ligt. Een prijs is ook niet te vinden, al gokken wij op 15 à 20 euro per game.


Capcom bevestigde trouwens enkele dagen geleden al dat het de eerste 2 games ook naar PS4 zou brengen. Of dat betekent dat ook deel 3 naar PS4 komt, is nog niet duidelijk, maar aangezien Dead Rising 4 slechts een timed-exclusive is voor Xbox One, gaan wij ervan uit dat alle games binnenkort ook beschikbaar zijn op Sony’s console. En waarom ook niet? Zombies de kop inslaan: het blijft lollig. Vooral als je het op een creatieve manier kan doen.

Een reactie achterlaten