fbpx

De nieuwe Invader is er! Met 16 vette covers!

De nieuwe Invader Magazine is er en we pakken uit met een heuse coverstunt: we hebben niet één, maar 16 verschillende covers voor je gemaakt. We zijn gaan knallen met Gearbox’ badass shooter Battleborn en waren zo onder de indruk van de geschifte bende dat we het niet bij één covertje konden laten. Waarom we Battleborn precies zo geweldig vinden, lees je in onze coverstory.

In dit nummer vertellen we je ook alles over Final Fantasy XV, tonen we het geschifte avontuur Hellblade: Senua’s Sacrifice, gaan we vossen in de cockpit van Star Fox Zero en hebben we een heleboel topreviews voor je klaar, van Hitman en The Division tot Trackmania Turbo en Dirt Rally. O ja, en we tonen je ook de vetste gadgets (’s werelds grootste drone) en coolste films.


Voor wie het nog niet wist: je kan Invader Magazine helemaal gratis downloaden op je smartphone of tablet. Door hieronder je platform naar keuze te kiezen of de QR-code te scannen.

iOS                            Android                              Windows 8

qrInvaderGoogle

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

REACTIES (2)

  1. JButter

    Was 1 cover niet genoeg? 😛 Hoewel Battleborn niet mijn type game is moet ik wel zeggen dat het character design in ieder geval prima is.

  2. samtroch

    Feest! Dank voor het gratis magazine.

Een reactie achterlaten