fbpx

De komende 10 jaar geen sequel voor Rainbow Six Siege

Als het van de ontwikkelaars afhangt, krijgt Rainbow Six Siege geen sequel in de komende tien jaar, wel 100 nieuwe operators. Meer content en uitbreidingen dus in plaats van een rechtstreeks vervolg. Het nieuws vertelden ze tijdens 2018 Six Invitational-event. Aanvullend onthulden ze nieuwe gameplay en details van Operation Outbreak.

Het team hoopt dat ze het spel een levensduur van tien jaar kunnen geven en wil in die tijdspanne honderd operators uitbrengen. Door deze visie hebben ze niet onmiddellijk een vervolg gepland voor Rainbow Six Siege. Het plan is allesbehalve ambitieus aangezien het spelersaantal groeit. Momenteel staat de teller op 27 miljoen spelers, twee miljoen meer in vergelijking met drie maanden geleden.


Tijdens het derde jaar brengen ze acht nieuwe operators uit. Verder gaan ze een aantal maps herwerken en uitbalanceren voor de Bomb modus. Tijdens elk seizoen krijgt er een map een update. Clubhouse is de eerste die op het lijstje staat. De verbeterde versie verschijnt tegen het einde van seizoen 2.

Tot slot zijn er nog plannen om de Pro League aan te passen met de functie Pick and Ban. Elk team mag een aanvaller of verdediger weigeren voor de match. Er zijn ook plannen om de observatiemodus te herwerken.

De standaardeditie van het spel zal twintig operators ontgrendelen en toegang geven tot alle wapenuitrustingen. De volledige livestream met alle details over de nieuwe content en de toekomstplannen is te bekijken via het officiële Pro League-kanaal van Rainbow Six. Tijdens het eerste uur worden alle nieuwigheden besproken. De onthulling van de uitbreiding Operation Outbreak komt rond 2:45:00 aan bod.

Een reactie achterlaten