fbpx

De eerste trailer van Sonic The Hedgehog is er

Nadat we gisteren al een gelekte sneak peek kregen van Jim Carrey als Dr Robotnik, dropte filmmaatschappij Paramount Pictures vandaag de complete trailer van Sonic The Hedgehog. En daar zijn geen woorden voor… Kijk zelf maar.

Vreemd genoeg hebben de filmmakers, na de onthulling van Sonic, koppig vastgehouden aan het afschuwelijke design. Enige wat deze film enige hoop geeft, is Jim Carrey als Dr. Robotnik. In de video hierboven toont-ie vast aan waarom hij geknipt voor aparte rollen.


Nu goed, even het verhaal overlopen. De blauwe egel veroorzaakt namelijk een opwelling van energie, waardoor het complete stroomnet aan de Westkust van Amerika plat ligt. Dr. Robotnik wordt door het leger ingeroepen om de boel te herstellen, maar al snel ontdekt de gekke wetenschapper dat Sonic erachter zit. En dus wil hij diens krachten voor zichzelf.

Niet bijster origineel, maar wij vragen ons vooral af waar Sonic de vaardigheid gehaald heeft om elektriciteit te genereren? Om nog maar te zwijgen over die soundtrack. Natuurlijk is Gangsta’s Paradise van Coolio een uitstekende track, maar bij deze trailer past-ie echt niet. En dan hebben we het nog niet eens over die miserabele poging om komisch af te sluiten. Jezus, wat is dit slecht…

Een reactie achterlaten