fbpx

De campagne van Borderlands 3 duurt zo’n 35 uur

Borderlands 3

Om alle bad guys overhoop te knallen in de campaign van Borderlands, zal je behoorlijk wat tijd moeten vrijmaken. Zo’n 35 uur om precies te zijn. Dat vertelde Creative Director Paul Sage in een interview met de website GamesBeat.

Dat Borderlands 3 gigantisch groot wordt, mag duidelijk zijn. In tegenstelling tot de vorige games, speelt deel 3 zich af op verscheidene planeten. En dat jaagt de teller voor speelduur natuurlijk de hoogte in. De campaign zal zo’n 35 uur duren, maar natuurlijk heb je dan bijlange nog niet alles gezien. Wil je alles checken? Dan klok je gemakkelijk het dubbele af.


Toch wil Sage verduidelijken dat Borderlands 3 niet groter gemaakt werd, puur en alleen om de game groter te maken. De man legt uit dat elk aspect van de game met veel ambitie in elkaar gestoken is:

“Je moet trouw blijven aan de reeks, maar tegelijk ook nieuwe dingen doen. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd groter en beter moet. We hebben de dingen gewoon anders aangepakt.”

Ontwikkelaar Gearbox liet bijvoorbeeld al weten dat-ie zowat alles wil verbeteren. Van wapenmechanismen tot geluidseffecten en zelfs bewegingen van je personage. Verwacht dus een klassieke formule met badass vloeiende gameplay.

Borderlands 3 ligt vanaf 13 september in de rekken.

Een reactie achterlaten