fbpx

Pokémon GO-speler heeft ALLE Pokémon gevangen

Het is zover: iemand heeft alle 142 beschikbare Pokémon in Pokémon Go gevangen. De Amerikaanse speler ftb_hodor legde er zo’n 153,2 km voor af, ving in totaal 4.629 afzonderlijke Pocket Monstertjes en broedde 303 Poké-eieren uit.

De enige Pokémon die de speler nu nog moet vangen, zitten nog niet in de game, zoals Mewtwo, Ditto en de legendarische vogels Moltres, Articuno en Zapdos. Daarnaast heeft ftb_hodor ook alle region-locked Pokémon, behalve Tauros, nog niet. Tauros is bijvoorbeeld enkel te vinden in Amerika. Mr. Mime is exclusief voor Europa, Farfetch’d vind je alleen in Azië en Kangaskhan zal je enkel in Australië tegenkomen. Zijn collectie is dus nog niet 100% compleet, al zal het niet meer lang duren eens het mogelijk wordt om de monstertjes te ruilen.


Toch blijft het een sterke prestatie. ftb_hodor verklaart namelijk dat hij 50 uur per week werkt en de Pokémon dus in zijn vrije tijd moest vangen. De man heeft voor zijn verzameling wel een trip naar New Jersey gemaakt. Zijn vrouw zal content geweest zijn.

Op Reddit liet hij weten dat zijn vliegtuig al klaar stond om ook de region-locked Pokémon te vangen, maar achteraf bleek het om een grap te gaan. Wanneer hij daarvoor de tijd en het geld heeft, zal ruilen in Pokémon Go wel mogelijk zijn.

Een reactie achterlaten