fbpx

Deze uitzonderlijke Darksiders verzameleditie kost 80.000 euro

THQ Nordic heeft wel een hele uitzonderlijke editie van de Darksiders Remaster te koop gezet. Bij Darksiders Warmastered The Scalding Gallow Collector’s Edition – een hele mond vol – krijg je namelijk een paardenstal voor je trouwe knol. Al hangt er wel een prijskaartje van 80.000 euro, aan vast.

Ideaal voor paardenliefhebbers, want dankzij de stal kan hun geliefde ros zich nu als Ruin van War wanen, die het debuut van de ruiters van de apocalypse verzorgde in Darksiders. De paardenstal is 10.8 x 3.6 meter en is dus eigenlijk groot genoeg voor twee paarden. Langs de buitenkant is het bouwwerkje versierd met art uit de game. Foto’s zijn er spijtig genoeg niet.


De franchise director, Nik Blower, van THQ Nordic was er alvast weg van:

“Het is niet meer dan logisch dat we een paardenstal aanbieden bij een game die gaat over de avonturen van War, een ruiter van de Apocalypse. Passend, toch?”

Wij kennen geen hol van paardrijden, maar met het idee van een Darksiders-stal kunnen wij wel leven. Of deze editie ook een koper zal vinden, daar hebben we zo onze twijfels over.

0c55a315e0c24c8690e4c4bd185aac91

Een reactie achterlaten