fbpx

Deze peperdure verzameleditie van Darksiders Genesis bevat een bordspel

Uitgever THQ Nordic heeft alvast de Collector’s Editions van Darksiders Genesis uit de doeken gedaan. Yup, meervoud, want de game krijgt twee speciale edities. Eentje daarvan bevat een figurine. En bij de exclusieve Nephilim Edition krijg je zelfs een bordspel. Laten we even kijken.

Voor wie Darksiders Genesis compleet gemist heeft, frissen we even het geheugen op. De nieuwe spin-off wordt ontwikkeld door Airship Syndicate en is, in tegenstelling tot de Darksiders games, geen third-person action game. Als speler mag jij aan de slag met de ruiters War en Strife, die naar de hel gestuurd worden om er een handvol krachtige demonen om te leggen. De actie wordt in beeld gebracht via een top-down perspectief zoals in Diablo.


Ondanks de status als spin-off, wordt Genesis toch een belangrijke game in de reeks. Zo krijg je extra achtergrondverhaal mee van de Nephilim, de nakomelingen van engelen en demonen, waartoe ook de Ruiters van de Apocalyps behoren.

Wie de Collector’s Edition van Darksiders Genesis in huis haalt, vindt een paar vette goodies in de doos. Met als blikvanger de coole figurine van Strife. Daarnaast bevat de editie het volgende:

  • Darksiders Genesis Game
  • Steelbook Case
  • Artboek
  • Soundtrack disc
  • Sticker Sheet
  • Strife figurine

De Nephilim Edition bevat de volledige Collector’s Edition zoals hierboven beschreven, inclusief de officiële board game Darksiders: The Forbidden Land. Om het avontuur op de keukentafel verder te zetten. Check zeker de video’s van beide edities hieronder.

Een reactie achterlaten