fbpx

Seksscènes in Cyberpunk 2077 zijn volledig opgenomen in motion-capture

Cyberpunk 2077 bevat seksscènes. En geen awkward scènes waarbij digitale personages tegen elkaar aan liggen te schuren. Ontwikkelaar CD Projekt Red onthult dat alle vrijpartijen in de game zijn opgenomen met echte acteurs via motion capture.

De Poolse ontwikkelaar onthulde de sappige brok info tijdens een Q&A-evenement met de community. Toen de studio gevraagd werd om de seksuele betrekkingen in zijn futuristische RPG toe te lichten, kregen we dit antwoord:


“Er is erg veel motion-capture gedaan voor de seksscènes. Zoveel zelfs dat wij geloven dat echt iedereen er tevreden over zal zijn. We hopen dat dit een geruststelling is voor mensen die denken dat we seksscènes zouden overslaan, puur omdat dit een first-person game is.”

Als we daar dan even bijnemen dat je alles in first-person beleeft en jouw personage seksuele betrekkingen kan hebben met wie hij of zij wil, mannelijk of vrouwelijk, dan is dat best euh… indrukwekkend. Maar goed, jullie fantasie is waarschijnlijk veel sterker dan de onze, dus laten we alles over aan jullie verbeelding.

Een reactie achterlaten