fbpx

Counter-Strike wapenskin verkocht voor meer dan 1 miljoen dollar

counter strike 1 million dollar

De optie om je wapens een persoonlijke toets te geven, blijft een geliefde feature in games. Zo geliefd dat sommige gamers er een smak geld willen voor neertellen. Counter-Strike heeft alvast een nieuw record gevestigd: een speler betaalde meer dan 1 miljoen dollar voor een exclusieve skin voor zijn virtuele kalasjnikov.

Wie de skin kocht en ook het exacte bedrag, is niet bekend. Weten we wel: de exclusieve skin heet StatTrak Factory New AK-47 in Blue Gem Pattern 661 en werd tijdens een publieke verkoop voor meer dan 1 miljoen dollar verkocht.


Wat maakt deze skin dan zo speciaal? Dat zou de Blue Gem kleur van de skin zijn. Die geeft een AK-47 een heldere, blauwe en metalige look. In tegenstelling tot de ‘Minimal Wear’ versie die eerder al opdook, zou deze laatste versie een ‘Factory New’ exemplaar geweest zijn.

Nooit eerder werd zoveel geld neergeteld voor een skin. In 2022 werd de Minimal Wear-versie van deze skin verkocht voor ‘slechts’ 400.000 dollar. Of de skin lang het record zal houden? Dat zal de toekomst uitwijzen.

Een reactie achterlaten