fbpx

Coolblue gaat opnieuw 600 PS5-consoles verloten

PS5 kopen

Dat de PlayStation 5 een bijzonder gegeerde spelconsole is, staat buiten kijf. Sony krijgt het gigantische tekort niet opgelost en dat ondervinden alle retailers aan den lijve. Ook winkelketen Coolblue kreeg zo’n 600 consoles geleverd voor verkoop deze maand. Het enige probleem: er zijn meer dan 300.000 geïnteresseerden volgens de webshop.

In de mail die Coolblue stuurde naar klanten laat Coolblue weten dat er meer dan 300.000 gamers zijn die ook een PS5 willen. Wegens die massale belangstelling verkoopt Coolblue daarom de 600 PS5-consoles opnieuw via een loting. Je kan je tot morgenochtend inschrijven voor de loting, al moet je daarvoor wel de Coolblue-app installeren.


De PS5-consoles worden bovendien enkel in bundels verkocht, dit om eventuele scalpers tegen te gaan. Zo kan je kiezen tussen een bundel met een extra DualSense controller, met één of meerdere PS5-games of een headset.

Vanzelfsprekend moet je je kansen niet te hoog inschatten voor deze loting. Slechts 0,2% van alle inschrijvingen zal uiteindelijk aan de haal gaan met een PS5. En dat is belachelijk weinig. Allicht zullen verschillende personen zich meerdere keren ingeschreven hebben, maar zelfs dan blijft het aandeel bijzonder laag.

Inschrijven kan nog tot donderdagmorgen. Meer informatie van je op de PS5-pagina van Coolblue.

coolblue PS5

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten