fbpx

Sci-fi shooter Control toont nieuwe paranormale gameplay

Ontwikkelaar Remedy Entertainment (bekend van Alan Wake en Quantum Break) heeft een nieuwe gameplaytrailer gedropt voor zijn nieuwste game Control. Ziet er cool uit, want de verschillende krachten die je kan gebruiken schoppen serieus keet. De sci-fi shooter krijgt ook een release date mee en verschijnt op 27 augustus.

Met de nieuwe trailer loste Remedy meteen ook een paar details over de pre-order bonussen en de verschillende edities van de game. Wie de standaard versie pre-ordert, krijgt twee extra items, namelijk Jesse’s Tactical Response Gear outfit en een Crafting Resources pack. De PS4-versie trakteert je daarnaast op een avatar en thema.


Opvallend: de PS4-versie krijgt een Day One edition, met daarin een code om Jesse’s Astral Dive Suit, een Rare Player Mod (om Jesse’s vaardigheden te upgraden) en een Rare Service Weapon Mod (om Jesse’s wapen te upgraden) te ontgrendelen.

Via verschillende retailers kan je de fysieke Deluxe Edition kopen voor zowel PS4 als Xbox One. Die wordt geleverd in een FuturePak metalen verpakking en vijf art-kaarten.

De Digital Deluxe Edition daarentegen is exclusief voor PS4. Die bevat de exclusieve missie ‘Isolation’ en de Urban Response Gear outfit voor Jesse. Ook krijg je er de extra’s uit de standaard PS4-versie bij. Daarbovenop zit zelfs de expansion pass in deze Digital Deluxe Edition, die de missies The Foundation en Awe toevoegt.

Opvallend dat Remedy Entertainment hier duidelijk de voorkeur geeft aan PS4. Ofwel wil de studio de dingen wat balanceren omdat-ie tot nu toe exclusief games creëerde voor Xbox? Nu goed, wij kijken sowieso al uit naar Control. Check die badass powers in de video hierboven.

Een reactie achterlaten