fbpx

Concept Art voor Assassin’s Creed in Azië duikt op

assassin's creed asia

Twee coole concepts arts zijn opgedoken die lijken te verwijzen naar een Assassin’s Creed in Azië. Of het gaat om concepttekeningen voor een toekomstige game of eerder concept art die nooit gebruikt werd, is niet duidelijk.

De afbeelding doken op via Reddit. Ze werden gedeeld door een gebruiker nstav13. Volgens de kerel zouden de afbeelding afkomstig van John Bigorgne’s Artstation. Die artiest werkte eerder ook al aan Assassin’s Creed Lineage en Syndicate. Bovendien oppert nstav13 dat de naam van de afbeeldingen dezelfde stijl van benaming hebben als eerdere werken van Bigorgne.


Uiteraard geeft de kerel toe dat de tweede afbeelding in het bos zowat overal ter wereld gesitueerd kan zijn, al geven de twee zwaarden op de rug van het personage toch weg dat het om een Chinese krijger kan gaan. Verder bespreekt de nstav13 ook uitgebreid de stijl van het kasteel in de eerste afbeelding, maar daarvoor verwijzen we je door naar Reddit, waar je de volledige post rustig kan lezen.

Wat denken jullie? Mogen we in de toekomst een Assassin’s Creed in China verwachten? Of toch liever eerst naar Japan? Check de afbeeldingen hieronder.

Ac China

AC China 2

Een reactie achterlaten