fbpx

Code Vein is nieuwe vampieren-RPG van Bandai Namco

Vorige week teasede Bandai Namco zijn nieuwste game al met een retecoole trailer en vandaag heeft de uitgever de game ook officieel voorgesteld. Code Vein wordt een actie-RPG waarin je als vampier aan de slag mag. Ontwikkelaar van dienst is het team achter de God Eater-reeks. Verwacht dus heel veel epische battles en coole wapens.

Code Vein speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar spelers in de huid kruipen van een Revenant of een vampier met paranormale krachten. Om te overleven hokken de Revenants allemaal samen in een Vein of een geïsoleerde gemeenschap. Revenants zijn namelijk wezens die boven de mens uitstijgen, maar die in ruil voor hun krachten al hun herinneringen kwijt speelden. Aan jou dus om de waarheid te achterhalen.


Wel oppassen, want een Revenant die te lang zonder vers bloed leeft, wordt een ‘Lost’ en verandert in een monster. Gelukkig heb je ook in Code Vein een shitload aan wapens om de gedrochten te lijf te gaan. Daarnaast kan je ook buddy meenemen tijdens je exploratie van verschillende dungeons. Iets wat schijnbaar een belangrijk onderdeel wordt van de action-gameplay van Code Vein.

Klinkt vet, al moeten we nog een heel eind wachten. De game staat immers maar gepland voor release in 2018.

yvjnhccqj1zi5m9lmq4lzjiboeaidux4vi3h5ei6wyrhou5qmjf3izhls5z9sfej8i0wkem5coj84bmnpoupcc7axfpnhvqykuv1hvebzaogbse1hchvqrurwjbywvwucoe9fbuo32oxnodnvvucdmlxfm9p1boxihk03gzlrwjt1pkodan6moeleo3b3htgb0v1le6i

Een reactie achterlaten