fbpx

Check deze virtuele tour van Super Nintendo World in first-person

Hoewel de officiële opening van Super Nintendo World in het Japanse Osaka opnieuw is uitgesteld, gingen de deuren heel even open voor een previewsessie. Zo mochten de jongens en meisjes van Universal Parks News Today de attracties van het mini-pretpark al even testen. En dat levert enkele leuke first-person tourvideo’s van het Mario-pretpark op. Alsof je er zelf bij bent.

Over het algemeen straalt het Mario-gedeelte in Universal Studios Japan dezelfde sfeer uit als de Super Mario games. Natuurlijk is de beleving daarvan niet 100% te vertalen naar een video, omdat sommige ritjes gebruik maken van een AR-bril.


Hieronder alvast enkele first-person video’s van de attracties. Wil je nog meer zien, neem dan een kijkje op de YouTube-pagina van Universal Parks News Today, want daar krijg je zelfs een eerste kijk op alle gerechten uit de restaurants van het park.

Super Nintendo World zou normaal op 4 februari de deuren openen, maar dat gaat niet door wegens corona. Een nieuwe openingsdatum voor het pretpark is er nog niet bekend.

Een reactie achterlaten