fbpx

Check de brute gameplay van Mortal Kombat 11

Tijdens de officiële reveal in Londen heeft ontwikkelaar NetherRealm Studios de eerste gameplay getoond van Mortal Kombat 11. Wie dacht dat deel 10 de bloederigste game in de reeks was, zit er naast. Want het geweld in Mortal Kombat 11 is gewoon krankzinnig.

Er worden schedels geplet, ribben verbrijzeld, lichamen gespietst en gevierendeeld, hoofden… euh, onthoofd en spieren opgevreten. En nog veel meer! Dat Mortal Kombat terug, mag duidelijk zijn. Nieuw is de Fatal Blow: wanneer je energiemeter onder de 30% duikt dan kan je een zinderende, beenderbrekende move activeren. Maar slechts één keer per fight.


Elk personage heeft opnieuw drie verschillende variaties en dit keer kan je net zoals in Injustice 2 de look van je fighter helemaal customizen. Verder zien we ook een nieuwe fighter opduiken: de spierbundel Geras die de tijd kan manipuleren, graag met zand speelt en ook hersenen uit je schedel kan meppen. Lekkah!

Fans van de oude reeks zullen blij zijn om te horen dat er enkele oude bekenden terugkeren. Wie? Daar moet je bovenstaande trailer voor bekijken. Mortal Kombat 11 ligt vanaf 23 april in de rekken voor PlayStation 4 en Xbox One. Er is ook een Switch-versie in de maak, maar die komt pas in mei.

Een reactie achterlaten