fbpx

Catherine: Full Body krijgt nieuwe trailer

Vorig jaar maakte Atlus bekend dat de geschifte puzzelgame Catherine een Director’s Cut krijgt op PS4. Catherine: Full body voegt een shitload aan nieuwe content aan de originele game. En hoewel de releasedate voor het Westen nog niet bekend is, willen we je de nieuwe trailer niet onthouden. Helaas enkel Japans gesproken, al geeft-ie de sfeer van de game uitstekend weer (De eigenlijk trailer begint op 0:40)

Voor wij niet bekend is met de puzzelgame: In Catherine speel je als Vincent, een jonge kerel die een relatie heeft met Katherine. Het koppel is al een tijdje samen, maar wanneer Katherine voorstelt om de volgende stap te zetten in de relatie, schrikt dat Vincent af. Tijdens een avondje stappen maakt hij het iets te bont, waardoor hij in bed belandt met de sensuele Catherine. Alsof dat niet genoeg is, introduceert Full Body ook nog een Qatherine. Van een overload gesproken!


Nu goed, door zijn onzuivere gedachten en schuldgevoelens, wordt Vincent na zijn uitschuivertje met Catherine elke nacht wakker in een gruwelijke nachtmerrie. Daarin moet hij vluchten van allerlei monsters, terwijl hij blokken moet stapelen om de top van een toren te bereiken. Klinkt vrij simpel, maar geloof ons: de game is retemoeilijk.

Een reactie achterlaten