fbpx

Cataclysm event voor Anthem is nu live

Ontwikkelaar BioWare heeft bekendgemaakt dat de langverwachte Cataclysm-update voor Anthem eindelijk live is. Hoewel het evenement slechts acht weken duurt, voegt het ook verscheidene missies, upgrades en verbeteringen toe.

De patch laat je namelijk toe om de zogenaamde Cataclysm te verkennen. Het is aan jou om Dr. Harken op te sporen en de mysteries van het fenomeen bloot te leggen. Verwacht je dus aan nieuwe missies, uitdagingen en voortdurend evoluerende gameplay.


Gedurende het volledige evenement zal BioWare de gameplay namelijk aanpassen via inversions. Dat zijn speciale parameters die ervoor zorgen dat geen enkele playthrough dezelfde is. Via de leaderboards kan je bewijzen dat jij de beste freelancer bent, door elke versie van de Cataclysm moeiteloos te overwinnen.

Uiteraard voegt de update tal van wapens, uitrusting en zelfs updates toe, die je in deze lijst kan vinden. Tijd om Anthem nog eens op te starten? Of moet EA meer uit z’n mouwen halen om de game nieuw leven in te blazen?

Een reactie achterlaten