fbpx

Maakt Capcom zich klaar voor Dino Crisis remake?

Het is mogelijk dat een remake van Dino Crisis – of een compleet nieuwe game in de reeks – er zit aan te komen. Capcom heeft namelijk een nieuw handelsmerk geregistreerd voor de dino-game. En dat is niet de enige, want ook voor Mega Man, Darkstalkers en Power Stone liet de uitgever nieuwe handelsmerken registreren.

Uiteraard bewijst dit nog niet dat de games effectief in ontwikkeling zijn, maar de kans is er. De timing is trouwens opvallend, want de uitgever doet dat net nu het gigantisch veel succes heeft met het terugbrengen van oude reeksen. Denk maar aan de remakes van Resident Evil 2 en 3 en een comeback van Devil May Cry met deel 5.


Bovendien is het zo dat de uitgever eerder al liet vallen dat-ie oude franchises terug in de schijnwerpers wil zetten. Toegegeven: wie ziet een nieuwe Dino Crisis of Darkstalkers niet zitten?

Toch moeten we ook in achterhoofd houden dat uitgever wel vaker handelsmerken vernieuwen, om zo hun bestaande merknamen te beschermen. Zodat de concurrentie er niet mee gaat lopen. Wij kruisen in ieder geval de vingers voor een nieuwe game in de genoemde franchises. Het is al veel te lang geleden dat we een T-Rex kapot geknald hebben…

Een reactie achterlaten