fbpx

Capcom: ‘geen plannen voor Resident Evil: Code Veronica remake’

Schermafbeelding 2022 10 22 om 03.02.58

Met alle succesvolle remakes van de Resident Evil games, zou je haast denken dat Capcom ook een upgrade voorziet voor het destijds populaire Resident Evil: Code Veronica. Niets is minder waar, want de uitgever heeft geen plannen om de game een HD-behandeling te geven.

Producent Yoshiaki Hirabayashi loste het nieuws tijdens een interview met website Noisy Pixel. Zo zei de man dat er op dit moment geen concrete plannen zijn voor een remake van Code Veronica. Al sloot hij niet uit dat de game er ooit komt. Zo liet hij vallen dat het project misschien wil in gang gezet wordt, als-ie de kans krijgt.


Code Veronica lanceerde in het jaar 2000 en speelt zich af tussen Resident Evil 2 en 3. Als speler krijg je de controle over Claire en Chris Redfield en moet je een zombie-uitbraak de kop indrukken op een afgelegen eiland in Antarctica.

Oorspronkelijk zou de game zelfs een mainline sequel worden voor Resident Evil 2, maar een exclusiviteitscontract met Sony zorgde ervoor dat de game een spin-off werd.

Wat denk jij? Moet Capcom een remake van de titel maken in de stijl van Resident Evil 2 en 3? Laat van je horen!

Een reactie achterlaten