fbpx

Call of Duty: Warzone bereikt kaap van 30 miljoen spelers

Call of Duty Warzone 5

Of battle royale nog steeds populair is? Call of Duty: Warzone bewijst alvast van wel. De battle royale spin-off van Call of Duty: Modern Warfare bereikte na slechts tien dagen de kaap van 30 miljoen spelers. En dat zijn indrukwekkende cijfers.

Tijdens de eerste 24 uur logden er zes miljoen spelers in, terwijl er na vier dagen al zo’n 15 miljoen spelers in Warzone te vinden waren. Of de game het beter doet dan Apex Legends, dat 50 miljoen spelers haalde op een maand tijd, valt nog te zien. Maar Warzone is alvast goed op weg.


Dat de battle royale spin-off het goed zou doen, stond natuurlijk als een paal boven water. Call of Duty blijft een van de grootste shooterfranchises ooit. En het feit dat Activision de game gratis online gooide, maakt de formule nog veel appetijtelijker.

Wij gokken bijgevolg dat je vanaf nu elk jaar een nieuwe Call of Duty: Warzone mag verwachten, of althans een nieuwe map. Zo’n beetje rond hetzelfde tijdstip dat de jaarlijkse hoofdgame in de reeks verschijnt. Wat denken jullie daarvan? Welkom of niet?

Een reactie achterlaten