fbpx

Call of Duty onthult nieuwe 2v2 multiplayermode Gunfight

modern warfare gunfight

Het blijft erg stil rond Call of Duty: Modern Warfare, vooral rond de multiplayer. Ontwikkelaar Infinity Ward wil het anders aanpakken en dat blijkt ook uit de nieuwe multiplayermodus die ze onthulden. Gunfight wordt een 2v2 modus waarin spelers op kleine maps zo tactisch en snel mogelijk te werk moeten gaan. Iets helemaal anders dan die Battle Royale voor 200 personen.

In Gunfight nemen 2 teams van 2 spelers het tegen elkaar op. Elk team krijgt 40 seconden om het andere af te maken. Na die 40 seconden spawnt een vlag op de map die de teams zo snel mogelijk moeten veroveren en verdedigen om een punt te scoren. Het eerste team dat 6 punten weet te verzamelen wint de match. Wint niemand een punt binnen de tijd dan wint het team met de meeste gezondheid.


Gunfight belooft snelle, tactisch matches. De actie speelt zich af op kleine maps en spelers hoeven zich niet bezig te houden met loadouts of klassen. Zo kan je gemakkelijk een potje Gunfight starten zonder gedoe. Op dit moment heeft Infinity Ward drie maps voor de modus: de opslagplaats King, een bosmap genaamd Pine en Stack, een containerpark in de woestijn.

Wanneer we de eerste trailers mogen verwachten? Op 1 augustus wanneer Infinity Ward alle multiplayermodes officieel zal onthullen. Over die Battle Royale XL modus is het trouwens nog verdacht stil. Zou het dan toch een hoax zijn?

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober.

modern warfare gunfight

Een reactie achterlaten