fbpx

Ontwikkelaar Call of Duty: Modern Warfare werkt niet aan lootboxen

Op internet circuleren er heel wat geruchten over Call of Duty: Modern Warfare. Zo vrezen veel spelers dat ontwikkelaar Infinity Ward na de launch een systeem voor microtransacties zal introduceren of een lootbox-systeem dat de gameplay van het spel om zeep helpt. De studio zelf laat weten dat dit niet het geval is.

Joel Emslie, Studio Art Director van Infinity Ward, zakte onlangs af naar Reddit om de geruchten de kop in te drukken. Hij schreef het volgende:


“Er blijft foutieve informatie de ronde doen over Call of Duty: Modern Warfare. Ik kan zeggen dat we absoluut niet werken aan een soort van Supply Drop of lootbox-systeem. Functionele accessoires, wapens en uitrusting worden vrijgespeeld via gameplay.”

Hoe de microtransacties exact in zijn werk gaan, daar wilde Emslie nog niets over kwijt. Al volgt er later deze week wel een briefing over. Wie meer wil weten, houdt dus best de kanalen van Infinity Ward in de gaten. Of gewoon onze Modern Warfare gamehub waar je al het laatste  nieuws rond de shooter kan vinden.

Een reactie achterlaten