fbpx

Nieuwe Call of Duty heet Call of Duty: Modern Warfare

Modern Warfare

Hoewel de geruchten over de volgende Call of Duty allemaal hinten naar Modern Warfare 4, heeft een YouTuber genaamd TheLongSensation de naam van het nieuwe deel in de reeks gelekt. Simpelweg Call of Duty: Modern Warfare. Uiteraard niet te verwarren met de eerste game met een moderne oorlogssetting Call of Duty 4: Modern Warfare. Of de remaster ervan die een tijdje geleden verscheen.

Call of Duty: Modern Warfare wordt geen directe sequel, maar wel een zachte reboot. Volgens de klokken die ook Eurogamer.net en Kotaku.com hebben horen luiden, wordt het een zware psychologische trip, met emotionele en pakkende momenten. De officiële onthulling zou plaatsvinden op 30 mei.


Dat de game zou lekken, was slechts een kwestie van tijd. Activision toonde de game achter gesloten deuren al aan verschillende leden van de gamepers en tal van influencers. Uiteindelijk was het dus LongSensation die de naam naar buiten bracht.

Daarmee weten we uiteraard nog niet veel, maar hopelijk krijgen we volgende woensdag de eerste beelden te zien. Welke personages willen jullie graag terugzien? Een comeback van Captain Price?

Een reactie achterlaten