fbpx

Call of Duty: Modern Warfare 2 vereist telefoonnummer om te spelen

new era mw2

Om Call of Duty: Modern Warfare 2 te kunnen spelen, moeten spelers een telefoonnummer registreren via hun Battle.net account. Zoals bij Overwatch 2, is Activision Blizzard mogelijk van plan om een sms-verificatie in te voeren voor de langlopende first-person shooter reeks.

De nieuwe maatregel is bekendgemaakt via een supportpagina van Battle.net. Die vermeldt dat een telefoonnummer vereist is om toegang te krijgen tot games als Call of Duty: Modern Warfare 1  en 2, alsook Overwatch 2. Een lijst die in de toekomst allicht nog uitgebreid wordt.


De nieuwe maatregel stootte al op heel wat tegenspraak van de Overwatch 2 community eerder deze week, aangezien prepaid nummers niet gebruikt kunnen worden. En je kan je telefoonnummer maar aan één account koppelen.

Actvision Blizzard was dan ook snel om de nieuwe regel ietwat te versoepelen. Zo hoeven accounts die al bestonden voor 9 juni 2021 geen nummer op te geven om Overwatch 2 te spelen.

Of dat diezelfde regel ook zal gelden voor Call of Duty is niet duidelijk. Ook is onbekend of je een telefoonnummer moet registreren als je alleen de singleplayer campagne wil spelen.

Een reactie achterlaten