fbpx

Nieuwe Call of Duty keert terug naar zijn roots

Gedaan met rondhossen in de ruimte en rondspringen als een opgefokt Duracell-konijn, want Call of Duty keert eindelijk terug naar zijn roots. Activision slikte zijn trots door en geeft eindelijk toe dat Infinite Warfare niet het succes was waarop ze hoopten.

Tijdens een aandeelhoudersvergadering van Activision Blizzard, waarin het derde kwartaal van het fiscale jaar besproken werd, gaf topman Eric Hirshberg toe dat de game ‘weinig weerklank vond bij de fans’ en dat het dus ‘geen succes was’. Het volgende overzichtje werd getoond tijdens de meeting. Vooral die beschrijving van Call of Duty is interessant:


Activision

Terug naar de roots dus, met boots on the ground gameplay. Of we terug naar de wereldoorlogen gaan of bij moderne oorlogsvoering blijven, dat weten we niet, maar het nieuws zal de fans ongetwijfeld euforisch maken. Wat we wel weten, is dat Sledgehammer Games meteen de zware opdracht krijgt om de reeks op het rechte pad te brengen. Een grote verantwoordelijkheid, want de studio debuteerde drie jaar geleden in de reeks met Advanced Warfare. Gelukkig heeft het team er wel zin in:

Wat denken jullie? Geeft de afwezigheid van exosuits jullie meteen weer zin in de nieuwe Call of Duty? Of vonden jullie de flitsende gunfights best cool?  

Een reactie achterlaten