fbpx

Call of Duty: Black Ops Cold War toont nieuwe mode Fireteam: Dirty Bomb

Activision heeft een trailer gedropt van Fireteam: Dirty Bomb, een nieuwe multiplayermodus van Call of Duty: Black Ops Cold War. In de video zien we hoe tien teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen en uraniumbommen verspreid over de grote map moeten activeren en laten ontploffen.

Als squad moet je eerst uranium zien te verzamelen voor de vuile bommen. Met voldoende uranium kan je een bom laten ontploffen waarna dat deel van de map door de straling gevaarlijk wordt voor andere teams. Hoe meer bommen ontploffen, hoe dodelijker de map wordt. Naast kernbommen, kan je ook allerhande voertuigen inzetten om als laatste team te overleven.


Dit weekend kan je aan de slag met de open beta van de multiplayer. De nieuwe modus kan je nog niet testen, maar er is voldoende content om de nieuwe multiplayer uitgebreid te testen. Naast de klassiekers Team Deathmatch en Domination kan je ook aan de slag met VIP Escort en Combined Arms. In laatstgenoemde nemen twee teams van 12 speler verschillende objectives op een grote map voltooien.

Call of Duty: Black Ops Cold War komt op 13 november naar PS4, Xbox One en pc. De game krijgt meteen ook een next-gen versie op PS5 en Xbox Series X.

Een reactie achterlaten