fbpx

Call of Duty: Black Ops 4 breekt digitale verkooprecords

Black

Call of Duty: Black Ops 4 ligt nog maar een weekend in de rekken en toch heeft Activision al verkoopscijfers bekendgemaakt. Althans van de digitale versie van de game. En die breekt meteen het record dat Call of Duty: WWII vorig jaar neerzette.

Black Ops 4 brak op Day One het record van vorig jaar zowel in de PlayStation Store  als op Xbox Live. Daarmee wordt de game de bestverkochte Call of Duty uit de franchise, althans op digitaal vlak. Verschillende bronnen melden dat de verkoopcijfers van de fysieke versie erg laag liggen. Black Ops 4 zou tijdens het eerste weekend slechts de helft van zijn voorganger verkocht hebben.


Als dat verlies wordt goedgemaakt door de digitale verkoop, is er natuurlijk gene vuiltje aan de lucht. En daar lijkt het op, want volgens Activision breekt ook de digitale pc-versie potten. Black Ops 4 is de eerste Call of Duty die beschikbaar is via Blizzards Battle.net. De sales bedroegen meer dan het dubbele van Call of Duty: WWII vorig jaar.

Activision is alvast in de wolken met de statistieken en herhaalt nog maar eens dat de game steunt op drie essentiële modi: Zombies, Multiplayer en Blackout. Al blijven wij toch die Campaign missen.

Een reactie achterlaten