fbpx

Bungie dropt launch trailer van Destiny 2: Beyond Light

Ontwikkelaar Bungie heeft alvast de launch trailer van Beyond Light gedeeld. De nieuwe uitbreiding lanceert op 10 november en brengt een ingrijpende make-over naar de game. Zo krijgt de shooter tal van nieuwe locaties, maar verdwijnt er ook een hele hoop in de koelkast. Bungie verwijdert bijvoorbeeld alle pre-Forsaken content uit de game.

In Beyond Light mogen Guardians afzakken naar de bevroren woestenij van Europa, een van de manen van Jupiter. Daar komen ze oog in oog te staan met een nieuwe dreiging, die afkomstig is van de piramidevormige schepen.


Voor het eerst in de geschiedenis van de reeks zullen Guardians ook kracht kunnen putten uit de duisternis via de nieuwe Stasis-vaardigheden. Al zijn zij niet de enige die deze kracht benutten. Ook de versplinterde manschappen van The Fallen verenigen zich immers op Europa, onder hun nieuwe leider Eramis.

Spijtige zaak is dat Beyond Light ook heel wat Destiny 2 content schrapt… Zo verdwijnt bijna alle pre-Forsaken content uit de game. Wie de originele campagne en de eerste twee uitbreidingen nog wil spelen, kan dat best nog even doen voor 10 november. Die oude campagnes komen terecht in de Destiny Content Vault en momenteel is het onduidelijk of ze ooit nog het levenslicht opnieuw zullen zien.

Een reactie achterlaten