fbpx

Buitenaardse thriller Fort Solis verschijnt deze zomer

Fort Solis

Ontwikkelaars Fallen Leaf en Black Drakkar Games hebben aangekondigd dat Fort Solis deze zomer verschijnt. De filmische ruimtethriller verschijnt voorlopig alleen voor Steam op pc.

Als je van meeslepende ervaringen houdt, is Fort Solis een titel om op de radar te houden. Jij kruipt in de huid van astronaut Jack Leary die een bijzonder lange nacht beleeft in een verlaten mijnbasis op Mars.


Terwijl de nachtelijke duisternis groeit, gebeuren er mysterieuze dingen en beleef je een ware hel. Om te begrijpen wat er gebeurt, moet je de ruimtebasis verkennen en op zoek naar aanwijzingen in de vele labo’s, leefruimtes en op Mars zelf. Of je levend kan ontsnappen van de planeet is maar de vraag.

Hadden we trouwens al vermeld dat Fort Solis een indrukwekkende sterrencast heeft? Zo worden de stemmen van de crew verzorgd door Roger Clark (Arthur Morgan in Red Dead Redemption 2), maar ook Troy Baker (Joel in The Last of Us) en zelfs Julia Brown (The Last Kingdom serie).

De game is volledig ontwikkeld met Unreal Engine 5. Bereid je dus voor op hyperrealistische details en fantastische visuals. Check de reveal trailer hieronder nog maar eens.

Een reactie achterlaten