fbpx

Bronnen bevestigen bestaan Modern Warfare 2 Remastered

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over een remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2. Verschillende bronnen bevestigen aan de websites CharlieIntel en Eurogamer dat de heruitgave wel degelijk in ontwikkeling is. Volgens de praatgrage insiders zou de remaster geen multiplayer krijgen.

De bronnen bij CharlieIntel vermelden dat het spel echt bestaat en ontwikkeld wordt voor PlayStation 4 en Xbox One. Omdat het alleen om het soloverhaal gaat, kost de first-person shooter slechts 19,99 euro. Aanvullend geven de insiders aan dat 30 april de releasedatum is van de remaster. De bronnen van Eurogamer bevestigen dezelfde informatie.


Het is zonder twijfel een vreemde zet van Activision. Waarom ze de multiplayercomponent laten vallen, blijft een raadsel. Daarbovenop is het interessant om te zien wat ze zullen doen met de missie No Russian waarin je onschuldige burgers in een luchthaven moet neermaaien. Die missie lokte in het verleden heel wat controverse uit en werd onlangs ook opgenomen in Trumps discours over gewelddadige games.

Een reactie achterlaten