fbpx

‘Breathtaking’ fan van Keanu Reeves krijgt Cyberpunk 2077 cadeau

Als we volgend jaar opnieuw tussen het publiek zitten bij de E3-persconferentie van Microsoft, gaan we toch ook eens paar complimentjes roepen als er bekend gezicht ten tonele verschijnt. De kerel die tijdens de E3 Media Briefing van Xbox ‘You’re breathtaking!’ naar Keanu Reeves riep, is namelijk beloond met een awesome Collector’s Edition van Cyberpunk 2077.

Het was ongetwijfeld één van de coolste momenten van E3 2019. De Cyberpunk 2077 trailer sloot af met een digitale versie van Keanu Reeves ons aanspoort om Night City in lichterlaaie te zetten. Alsof dat niet genoeg was, verscheen de man even later ook op het podium om duidelijk te maken hoe ‘breathtaking’ de game is.


Peter Sark, een YouTuber die tussen het publiek zat, riep meteen ‘You’re breathtaking’ naar de ster, waardoor Keanu Reeves toch een beetje uit zijn rol viel. Het moment groeide uit tot een van de beste E3-momenten tot nu toe. Ook CD Projekt Red, ontwikkelaar van Cyberpunk 2077, wist de uitroep van Peter Sark wel te appreciëren en stuurt de man een gratis Collector’s Edition van Cyberpunk 2077 op.

Hierboven kan je de volledige Cyberpunk 2077 presentatie nog eens bekijken, via Gamespot.

REACTIES (1)

  1. qozvmascdjaxzhjkdfzwaujabxgrcj

Een reactie achterlaten