fbpx

Borderlands 2 komt naar PlayStation VR

2K Games en Gearbox Software hebben bekendgemaakt dat openwereld shooter Borderlands 2 naar PlayStation VR komt. Jagen op de Vault terwijl je het gespuis van Pandora overhoop knalt. En dat allemaal in virtual reality. Kan niet beter.

Wie Borderlands 2 al gespeeld heeft, weet nog wat ‘m te doen staat. Als Vault Hunter ga je op zoek naar de buit van Pandora en krijg je het onderweg aan de stok met Handsome Jack. Aan jou om de malle dictator een toontje lager te doen zingen. En dat daarbij veel wapens aan te pas komen, staat buiten kijf. Knal bandieten aan gort met, sla bullymongs op hun muil en race over het woeste oppervlak van de planeet. Inclusief roadkills uiteraard.


Natuurlijk krijgt de game, speciaal voor VR, een paar vet nieuwe features. Zoals de Bad Ass Mega Fun of BAMF Time. Daarmee kan je de tijd vertragen om zo het perfecte killshot voor te bereiden. Voor je beweging kan je kiezen tussen teleporteren. Of glijden. Een beetje zoals Claptrap.

Zoals in de main game, kan je ook in de VR-versie kiezen uit de vier verschillende klassen: Siren, Commando, Gunzerker en Assassin. Elke class heeft speciale vaardigheden, die je omtoveren tot een éénpersoonsleger.

Last, but not least is er nog de belangrijkste feature van Borderlands 2. Het shoot & loot systeem zorgt voor een shitload aan wapens, waardoor je aan de slag kan met wel 57 gazillion schiettuigen en uitrusting.

Vreemd genoeg is er van ondersteuning voor de Aim Controller nog niets bekend. Al wordt dat misschien later nog toegevoegd. Want dan zouden de wapens nog beter aanvoelen.

Borderlands 2 VR ligt in de rekken vanaf 14 december

Een reactie achterlaten