fbpx

Borderlands, BioShock en XCOM 2 komen naar Nintendo Switch

Uitgever 2K Games heeft via de verrassings-Direct van Nintendo bekendgemaakt dat-ie zowat de helft van zijn last-gen gaming bibliotheek naar de Nintendo Switch brengt. Zowel remasters van Borderlands, BioShock als XCOM 2. Een hele hoop geweldige games dus, nu ook speelbaar terwijl je op de bus of de pot zit. Vanaf 29 mei zijn ze te koop.

Eerste game die naar Nintendo’s hybride console komt, is BioShock: The Collection. Yup, dus BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition. Met alle dlc’s en uitbreidingen erbij dus. Zo heb je Rapture en Colombia altijd op zak!


Tweede game is de Borderlands Legendary Collection. Met daarin Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-sequel. Mobiel knalplezier gegarandeerd!

Ten slotte is er nog XCOM2, dat de volledige basisgame bevat, inclusief vier dlc-pakketten en de War of the Chosen uitbreiding. Aliens kapotknallen in mini-formaat!

Dat 2K Games een boontje heeft voor de Nintendo Switch staat vast. De collecties liggen op 29 mei in de rekken. Al moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat de fysieke versie van de games iets later kunnen komen door de coronamaatregelen.

Naast 2K Games onthulde Nintendo een waslijst aan titels. Welke games nog allemaal in 2020 naar de Switch komen, ontdek je hier.

Een reactie achterlaten