fbpx

Bohemia kondigt Arma 4 aan en dropt speelbare proloog

Bohemia Interactive heeft de tactische shooter Arma 4 aangekondigd na een lek enkele dagen geleden. De ontwikkelaar heeft meteen ook de speelbare proloog Reforger onthuld. Die kan je nu in early access spelen op zowel Xbox Series als pc.

De studio bevestigde de eerder gelekte game via een livestream. Zo onthulde de ontwikkelaar dat Arma Reforger een voorsmaakje is dat de belangrijkste elementen van de sequel introduceert. Bovendien laat Reforger ook voor het eerst consolegamers kennismaken met de tactische shooter.


Arma 4 speelt zich af tijdens de Koude Oorlog anno 1989, waarbij je vecht als Amerikaanse of Sovjetsoldaat op het fictieve mid-Atlantische eiland Everon. Een behoorlijk slagveld trouwens, want de locatie is maar liefst 52 km² groot.

Momenteel kan je Reforger kopen via Steam early access of Xbox Game Preview voor €29,99. In de game kan je aan de slag met verschillende wapens, voertuigen, accessoires en meer. Natuurlijk is het maar een peulschil in vergelijking met wat de uiteindelijke game te bieden heeft.

Een reactie achterlaten