fbpx

Bleak Faith: Forsaken wordt een vette soulsborne game

Bleak Faith

Kan je niet wachten tot die DLC van Elden Ring in de rekken ligt? Dan is Bleak Faith: Forsaken misschien iets voor jou. De indiegame is in de maak bij Arrchangel Studios en belooft een intrigerende Soulsborne ervaring af te leveren.

In de game ben jij als een van de Forsaken en mag je beschermen wat er nog overblijft van de mensheid in een wereld die compleet naar de vaantjes is. Check zeker de trailer hieronder, want de duistere fantasie van Bleak Faith: Forsaken speelt zich af in een futuristische en intrigerende setting.


Uiteraard is de combat even bruut als de wereld eruitziet, want Archangel belooft ‘doelgerichte, maar dodelijke gevechten’, waarbij je als speler rekening moet houden met je positie, je timing en resources. Gelukkig biedt de game tal van mogelijkheid om vijanden te lijf te gaan. Zo is er een waaier aan vechtstijlen en tal van wapens en uitrusting om je speelstijl te verfijnen.

Voorlopig komt de game enkel naar pc op 10 maart. Ook versies voor PS5 en Xbox Series zijn gepland, al is daar geen releasedatum voor.

Een reactie achterlaten