fbpx

Black Ops 4 heeft een glinsterende Unicorn Gun

Dat spelers ervan houden om hun favoriete schietijzer van een cool kleurtje te voorzien in Call of Duty, staat buiten kijf. Treyarch beantwoordt met Black Ops 4 de noden van community op coole wijze, want in de game kan je een unieke GKS Unicorn Gun vrijspelen.

De Unicorn Gun vrijspelen werkt een beetje zoals een camo. Doel is om de standard camo’s te unlocken door alle uitdagingen van een bepaald wapen te voltooien. Op die manier krijg je de gouden camo. Speel je alle gouden camo’s van elk wapen binnen een class vrij, dan word je beloond met een Diamond camo. Als je voor elke class dan weer Diamond vrijspeelt, krijg je uiteindelijk Dark Matter camo. Indrukwekkende camaouflage, want hoe meer kills je behaalt, hoe cooler ze eruit zien. Check de bovenstaande video.


Wie zin heeft om nog meer te grinden, kan de Reactive en Mastercraft versies van elke wapenvariant unlocken. Op die manier kan je uiteindelijk ook de GKS Unicorn Gun vrijspelen, die YouTuber HollowPoiint in de onderstaande video demonstreert.

Concreet speel je de GKS Unicorn vrij via het Contraband Streams progressie-systeem. Elke wapen heeft voor de Reactive en Mastercraft tier eigen uitdagingen. Je moet dus je loadout aanpassen met een specifiek wapen, de Reactive tier camo aanvinken en wanneer de challenge compleet is, krijg je de Reactive camo te zien. Rinse and repeat voor Mastercraft en uiteindelijk zal je de GKS Unicorn vrijspelen.

Een reactie achterlaten