fbpx

BioWare en Ubisoft veteranen hebben Eternal Strands onthuld

Eternal Strands

De nieuwe studio Yellow Brick Games, opgericht door een paar veteranen van BioWare en Ubisoft, heeft zijn eerste project Eternal Strands onthuld. Dat is een third-person fantasy action adventure titel, waarin je kolossale krijgers te lijf mag gaan. De game doet dan ook meteen denken aan Shadow of the Colossus.

In de game kruip je in de huid van Brynn, een jonge maar onbevreesde Weaver, die het culturele erfgoed van haar volk wil herwinnen. De jongedame beschikt over een uitgebreid arsenaal aan magische vaardigheden en wapens, waarmee je reusachtige vijanden mag verslaan. Cool is dat je omgevingen, maar ook gevechten, kan manipuleren met je ijskrachten. Zo kan je een ijsbrug bouwen over een ravijn, maar ook vuurhete adem van een draak kan transformeren in een ijsstraal.


Yellow Brick Games werd trouwens opgericht door Dragon Age bedenker Mike Laidlaw. Daarnaast werken ook Thomas Giroux (CEO), Jeff Skalski (CFO, uitvoerend producent) en Frédéric St-Laurent B. (gameregisseur) aan het project. Die laatste zijn vooral bekend als veteranen van zowel Watch Dogs als Assassin’s Creed.

Een releasedatum voor de game is er voorlopig nog niet.

Een reactie achterlaten