fbpx

BioWare dropt teaser voor nieuwe Mass Effect

Hoewel Dragon Age 4 nog lang niet in de rekken ligt, heeft ontwikkelaar BioWare tijdens The Game Awards nog een game onthuld. En dat wordt de nieuwe Mass Effect die verder bouwt op de eerste trilogie. Check de awesome video hierboven.

De trailer neemt ons mee op een reis door het heelal. Op de achtergrond horen we enkele berichten uit de evolutie van de ruimtevaart, terwijl we verschillende sterrenstelsels passeren. Tot we aankomen bij iets wat lijkt op de vermoedelijke brokstukken van The Citadel, terwijl we de dreigende hoorn van The Reapers horen.


Uiteindelijk landen we via een shuttle op een ijzige planeet, waar een eenzame verkenner de omgeving inspecteert. Die vindt een stuk van een N7-helm. En als de camera inzoomt de persoon in beeld brengt, zien we niemand minder dan Liara met een glimlacht op het gezicht.

Betekent deze teaser een comeback van Commander Shepard? Gaan we op zoek naar de epische held in dit nieuwste deel? Allemaal onbeantwoorde vragen, al is het duidelijk dat BioWare een sequel op Mass Effect: Andromeda duidelijk in de koelkast gestopt heeft.

Een reactie achterlaten