fbpx

BioWare dropt poster voor nieuwe Mass Effect

MEposter

Bij Mass Effect-fans staat 7 november bekend als N7-Day. Traditioneel betekent dit verse info over nieuwe projecten in de franchise, al viel er dit jaar niet veel te rapen. Toch bleef ontwikkelaar BioWare niet volledig stil, want de studio deelde een coole artworkposter voor de nieuwe Mass Effect.

Het lijkt erop dat we in de volgende Mass Effect opnieuw ten strijde trekken tegen de Geth. Dat is het ras van synthetische robots die ook in de originele trilogie keet schopte. Zoals je op de afbeelding hieronder kan zien, lijkt de krater met een beetje verbeeldingsvermogen op de kop van een Geth eenheid.


Naast de krater is een ruimtetuig geland, waarmee je als speler vermoedelijk het heelal zal doorkruisen. Het design lijkt op een mix van de ruimteschepen uit de voorgaande games, de Normandy en de Tempest.

Merk trouwens op dat er vier personages naar de krater wandelen. Of dat betekent dat je in de nieuwe Mass Effect drie crewleden kan meenemen in plaats van slechts twee? Wie weet? Het zal in ieder  geval voor extra vuurkracht zorgen. Een van de personages is zonder twijfel een Krogan, afgaande op het robuuste armor van het linkse personage. Zou Liara een afstammeling van Urdnot Wrex opgetrommeld hebben?

Zoal je merkt, bevat het artwork tal van coole details. Laat het gerust weten in de comments als we nog iets gemist hebben.

De volgende Mass Effect – ondertussen al de vijfde in serie – staat gepland voor release in 2023.

Mass Effect

Een reactie achterlaten