fbpx

Binnenkort nieuwe Pokémon vangen in Pokémon Go?

De hype rond Pokémon Go mag dan wel gaan liggen zijn, toch kunnen we binnenkort misschien een heropleving verwachten. Data-miners hebben in die nieuwste update voor de mobiele app namelijk verwijzingen gevonden naar de 100 Pokémon van de tweede generatie. Je weet wel: Totodile, Chikorita, Cindaquil, Togepi, Steelix, Lugia… om er maar een paar op te noemen. Maar het wordt nog beter, want ook de naam Ditto en zijn bekende move ‘Transform’ zijn teruggevonden in de code.

Betekent het dat we binnenkort als een gek weer op zoek gaan naar de zakmonstertjes? Best mogelijk, al moet je wel in het achterhoofd houden dat de namen van Ditto en de drie legendarische vogels Zapdos, Articuno en Moltres al vanaf de launch in de code verstopt waren.


Toch blijft het aannemelijk dat Niantic de tweede generatie binnen afzienbare tijd aan de app toevoegt. Zeker nu er ook sporen van gevonden zijn in de app zelf. Naar een exacte datum blijft het natuurlijk gissen, dus gaan wij ondertussen nog wat Pidgeys vangen.

Een reactie achterlaten