fbpx

Binnenkort mechs overhoop knallen in Just Cause 3

Square Enix heeft zonet onthuld dat de tweede uitbreiding voor Just Cause 3, Mech Land Assault, vanaf 10 juni in de digitale rekken ligt. Eigenaars van een season pass hoeven zelfs niet zo lang te wachten, want zij kunnen al robots inblikken vanaf 3 juni.

Mech Land Assault brengt badass Rico Rodriguez naar het compleet nieuwe eiland Lacrima. Op het exotisch resort bevindt zich een geheime onderzoeksbasis en gevangenenkamp onder leiding van de mysterieuze Black Hand. Beide instellingen worden bewaakte door zwaarbewapende mechs, dus maakt Rico gebruik van een Bavarium Power Core Rifle om hun schilden aan gort te knallen en de stalen gevaartes te hacken. Uiteindelijk kan hij de basissen aan stukken schieten door de GRIP gravity guns van de mechs tegen de Black Hand te gebruiken.


Het eiland Lacrima wordt dus weer een leuke speeltuin, waar je:

  • twee soorten mechs kan besturen en er zelfs de legers van Di Ravello op Medici mee kan terroriseren.
  • kan genieten van coole physics dankzij de Gravitational Remote Influence Projector, ofwel GRIP.
  • opnieuw een shitload aan schade mag aanrichten, mede dankzij de ‘Force Pulse‘ aanval van de GRIP.
  • kan vechten in mech arena’s.
  • een mech buddy aan je zijde kan laten vechten.
  • je mag uitleven met de Bavarium Power Core rifle.

Tobias Andersson, Senior Producer bij Avalanche Studios is er zeker van dat de fans zich zullen amuseren met Mech land Assault:

“Met deze uitbreiding willen de vernietigingskracht van Rico compleet omgooien zoals de Bavarium wingsuit dat deed voor transport in Sky Fortress. Dankzij de mechs, en vooral hun GRIPs, kan Rico vijanden in het rond smijten als tennisballen.”

Mech Land Assault gaat over de digitale toonbank voor € 11,99. Wie alle uitbreidingen wil spelen, kan ’t best de season pass in huis halen voor € 24,99. De laatste uitbreiding van Just Cause 3, Bavarium Sea Heist, zal trouwens deze zomer verschijnen.

 

Een reactie achterlaten