fbpx

Binnenkort kan je de SNES Classic weer pre-orderen

Goed nieuws voor iedereen die naast de eerste lading Super Nintendo Classics greep: Nintendo heeft bekendgemaakt dat de tweede ronde pre-orders eind augustus start.

Met de gigantische hype rond de mini-retroconsole is het mogelijk dat je misschien weer geen exemplaar beet hebt, maar zelfs dan stelt Nintendo de fans gerust. Tal van retailers zullen namelijk een extra voorraad SNES Classics ontvangen op dag van launch. Nintendo belooft zelfs winkeliers te blijven bevoorraden tot december.


Natuurlijk kan het zelfs dan nog razendsnel gaan, want de Switch is ook al bijna een half jaar uit en die console blijft ook in een wip uitverkocht. Nu, wel goed om zien dat Nintendo de moeite doet om alle geïnteresseerden van een exemplaar te voorzien.

REACTIES (3)

 1. MadYas

  “Super” Nintendo Classic? SNES Classic? WAUW, echt dikke fout voor een “gaming magazine” want dat heeft nooit bestaan. Groot verschil tussen NES en SNES jongens. Een simpele google-actie had jullie verteld dat het een NES Classic (Edition) is.

  Also, spellchecker ooit geleerd? Je hebt Nintendi getypt ipv Nintendo.

  • PETITUS

   Je weet blijkbaar niet dat ze ook een SNES mini gaan uitbrengen. Een simpele google-actie had je verteld dat er een NINTENDO Classic Mini SNES aankomt

  • Eerst was er de NES Classic en dit najaar brengt Nintendo de SNES Classic uit. Hoeven we niet te googelen. Weten we zo.

Een reactie achterlaten