fbpx

Bikers-update voor GTA Online is nu live

GTA Online: Bikers, die een compleet nieuw level van criminaliteit naar de straten van Los Santos brengt, is nu live. Alweer een goed gevulde update met tal van nieuwe features. Een overview:

Dankzij de Bikers-update kan je eerst en vooral een eigen motorbende starten, bestaande uit 8 personen. Cruisen door de straten van Los Santos kan je in dus in stijl en in stoer gezelschap doen, waarmee je meteen kan tonen dat er niet met je te sollen valt.


bikers4

Spelers die al een criminele enterprise hebben, worden de president van club, terwijl andere gamers zich kunnen aansluiten als ‘Prospects‘. Later kunnen de groentjes door de grote baas gepromoveerd worden tot bijvoorbeeld Vice President, Road Captain, Sergeant-at-Arms en Enforcer. Cool is dat elke rol in de club zijn eigen abilities heeft zoals het droppen van kogelvrije vesten tot het bepalen van een cruise-formatie en zelfs het oproepen van hit squads.

bikers2

Als gevreesde motorbende heb je natuurlijk ook een hoofdkwartier nodig en daarvoor dienen de coole clubhouses. Elke motorbasis wordt geleverd met zijn eigen bar, activiteiten zoals Darts en armworstelen, verschillende muurschilderingen of graffiti en de mogelijkheid om een in-house Custom Bike Shop te installeren, waar je kan sleutelen aan je tweewieler. Elk Clubhouse heeft daarnaast ook een meeting room, waar je opdrachten kan afhandelen en raids kan plannen.

bikers1

Natuurlijk heeft een bende ook inkomsten nodig en dankzij het Open Road online network kan je altijd bijdragen tot criminele activiteiten in Los Santos. Of nu het gaat om witwassen van geld, drugshandel of het ontwikkelen van valse papieren, het geld zal binnenstromen.

bikers3

Rockstar weet natuurlijk ook dat je niets hebt aan een motorclub als je je nieuwe brommer niet kan showen in de stad, dus voegt de ontwikkelaar 13 nieuwe voertuigen toe zoals de Chimera, Rat Bike en Nightblade. Stuk voor stuk vette bikes om je dominantie in de straten van Los Santos te demonstreren. Verder voegt de voegt trouwens ook nieuwe kledij en zelfs een handvol nieuwe wapens toe, zoals de battle axe en pool cue, maar ook een sweeper shotgun en een compact grenade launcher. Ideaal om af te vuren vanop je Shitzu!

bikers5

Tot slot is er nog een nieuwe competitieve modus, Slipstream, waarbij je als team door checkpoints moet rijden in een race en zo als eerste over de finish moet knallen. Liggen jij en je team achter, dan kan je wel in de schaduw van een ander team blijven rijden/varen om een speed boost te krijgen. Klinkt best cool, toch?

bikers6

Om de release van de Bikers-update te vieren, krijg je vanaf nu tot 10 oktober heel wat extra beloning door nieuwe game modes te spelen. Zo krijg je de witte Western Logo Tee and Nagasaki Hoodie gratis in kledingwinkels, terwijl je een zwarte Western Tee gratis bij de aankoop van de Western Nighblade krijgt. Daarnaast geven ook wapenwinkels korting op armor en munitie.

Een reactie achterlaten